Anda

IMG_1666

Mijn naam is Anda Massink-Strikwerda. Ik ben geboren op 09-11-1961. Ik ben getrouwd met Henk Massink. Samen zijn wij de trotse ouders van 4 zonen.

Als kind zat ik al bij mijn moeder aan tafel, als zij kleding naaide. Zij was coupeuse. Zodoende leerde ik van haar al jong naaien, haken en breien. Ik ging als klein meisje op een handwerkclubje van de buurtvereniging en maakte allerlei verschillende creaties. Kortom: alles wat met creativiteit te maken had, interesseerde mij en maakt me nog steeds heel blij.

In kan nog steeds enorm genieten van creatief bezig zijn. Ik naai, schilder en mandalateken graag, hou van bloemschikken en van wandkleden ontwerpen en maken.

Ik vind het leuk om creatieve activiteiten te delen met anderen. Zo heb ik een aantal jaren cursussen  mandalatekenen en chakratekenen gegeven voor volwassenen, zowel bij de Zeeuwse Volksuniversiteit in Middelburg, als aan huis. Tevens heb ik ook workshops mandalatekenen voor ouderen en licht verstandelijk gehandicapten verzorgd. Daarnaast heb ik verschillende jaren workshops mandalatekenen, knutselen en textiele werkvormen (knuffelkussen maken) gegeven voor kinderen in de basisschoolleeftijd via Cultureel Welzijnswerk te Vlissingen. Ik vind het erg leuk en boeiend om te zien hoe enthousiast en vol overgave de diverse groepen deelnemers zich ‘storten’ op het mandalatekenen/chakratekenen en de andere workshops, speciaal voor de kinderen.

1 Comment on “Anda

  1. Hallo Anda!
    Wat een leuke site, met prachtige mandala’s en mooi ander werk.
    Ik vond het erg leuk om te bekijken, mis alleen wel je werken uit 2016…. ben ik benieuwd naar!
    Groetjes, Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.